Anema Joomla Template

26610 52753   ΔΕΥΤ - ΠΑΡ: 2μμ - 9.30μμ   info@ey-stoxos.gr

Η παρακολούθηση και διδαχή βασικών μαθημάτων όπως είναι τα Μαθηματικά, η Φυσική, η Χημεία, τα Αρχαία και η Έκθεση κρίνεται αναγκαία στις 2 πρώτες τάξεις του σημερινού Λυκείου. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για έναν μαθητή να επεξεργαστεί και να κατανοήσει πλήρως την γνώση που του δίδεται ώστε να βάλει τα ‘θεμέλια‘ για μία επιτυχημένη πορεία προς την Γ‘ Λυκείου.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων επίσης αποσκοπεί και στην κάλυψη ελλείψεων και αδυναμιών που μπορεί να πηγάζουν ακόμα και από το Γυμνάσιο. Ο μαθητής δεν πρέπει να έχει κενά στην γνώση ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των μαθημάτων Γενικής Παιδείας ,πόσο μάλλον στα μαθήματα Ομάδας Προσανατολισμού!

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι μαθητές που δεν έδωσαν την δέουσα σημασία στην Α‘ και Β‘ Λυκείου, μη έχοντας αφομοιώσει ή διδαχθεί σημαντικό μέρος της ύλης, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κατανόηση της διδαχθέας ύλης της Γ‘ Λυκείου , πράγμα που από μόνο του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την τελική επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Για αυτόν τον λόγο καθίσταται απαραίτητη η βοήθεια που πρέπει να δοθεί στους μαθητές ,ώστε να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου τους.